Kawasaki GTR 1400 – Grand Tourerul vine cu îmbunătățiri
07/11/2014
Alex Marquez a devenit campion la clasa Moto3
09/11/2014

Hero The Hastur 620 – Atacul indienilor

The Hastur 620 este streetfighterul de cilindree medie cu care firma indiană Hero va ataca piața europeană începând cu anul viitor. Gigantul Hero Motocorp Ltd., cel mai mare constructor mondial de motociclete și scutere din lume, deține și 50 % din acțiunile Erick Buell Racing.

Prezentat pentru prima dată ca și concept anul acesta la Dehli Auto Expo, The Hastur 620 își face debutul european la Eicma. Având un evident design agresiv în stil streetfighter, motocicleta are un motor de 620 cmc în patru timpi, răcit cu lichid, cu doi cilindri în paralel ce scoate 80 de cai putere la 9,600 rpm și un cuplu de 72 Nm la 7,750 rpm.

Dezvoltată împreună cu EBR, motocicleta beneficiază de un cadru Trellis de oțel cu subcadru detașabil de aluminiu, faruri duble cu LED, semnalizatoare integrate cu LED și stop cu LED. Inițial vânzările vor începe în Italia, după care modelul va fi lansat și în Spania, Franța, Marea Britanie și Germania.

Pawal Munjal, CEO-ul Hero a declarat la Milano că: “Astăzi, una la fiecare zece motociclete vândute în lume este un Hero. Acest lucru ne determină să ne extindem afacerea și pe piețele altor continente. Vom păși pe piața europeană până la sfârșitul anului 2015”.

Alături de Hero The Hastur 620, la standul EICMA al firmei indiene se află expusă și HX 250R, o sportivă carenată proiectată de Erik Buell Racing ce se dorește a fi rival pentru Honda CBR 250R.

Vom reveni cu fotografii și detalii din cadrul salonului.

Hero-Hastur-620-concept-streetfighter-07Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.