Husqvarna
Reuniunea Suedezilor: Husqvarna și Husaberg împart aceeași tehnologie
22/02/2013
Michel Fabrizio
Superbike, cu motoarele turate. Rezultatele calificărilor UPDATE
23/02/2013

Fotografie spion. Cum arată noul Triumph Street Tracker

Triumph a testat pe șoselele din Spania un prototip ce combină elemente din clasicul Bonneville și sportivul Speed Triple. Ben Purvis de la motorcyclistonline.com a fost pe fază și a fotografiat noua motocicletă Triumph, care ar trebui să poarte numele „Street Tracker“.

Din fotografie putem vedea o combinație de Bonneville și Speed Triple, iar motocicleta pare în ultimul stadiu de producție, fiind aproape gata de lansare.

Cadrul și rezervorul bătrânului Bonneville au fost tăiate în partea frontală pentru a face loc unei furci noi. Practic, partea din față a motocicletei pare să fie de Speed Triple, de la furca Showa, la etrierele Brembo și la janta de aluminiu. Roata din spate are spițe și un aspect retro, dar este îmbrăcată într-un cauciuc de 170, mult mai lat decât 130-ul lui Bonneville. Ambele roți au 17 inch, iar pe spate se pot observa suspensii Ohlins.

Spatele rămâne de Bonneville. Putem recunoaște șaua clasică și motorul parallel twin de 60 de cai putere, dar nu știm dacă englezii vor păstra acest propulsor, cam anemic pentru aspectul noului roadster. Zvonurile spun că englezii de la Triumph lucrează la  un nou parallel twin, mai mare și mai puternic.

Triumph a înregistrat recent numele Street Tracker, așadar acesta ar trebui să fie numele pe care-l va purta noul model ce va ieși pe poarta fabricii din Hinckley.

 Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.