Adventure, custom, superbike. Află ce parfum ți se potrivește (P)
17/12/2015
Probleme pentru Yamaha: toate unitățile R1 din SUA, rechemate în service. Risc de …incendiu în UK
18/12/2015

Filmul de weekend: Hitting the Apex

Prezentat de Brad Pitt, Hitting the Apex este povestea celor mai buni piloți din MotoGP. O poveste adevărată, plină de imagini spectaculoase. Autorul filmului este Mark Neale, cel care a creat și Faster & Fastest.

Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Marc Marquez, Dani Pedrosa, Casey Stoner și mult regretatul Marco Simoncelli sunt principalele personaje ale filmului care îl are ca narator și co-producător pe Brad Pitt. “Hitting the Apex” urmărește cariera cunoscuților piloți, luptele de pe pistă dar și de de la paddock. Nu trebuie să fii neapărat fan MotoGP ca să apreciezi acest film. În el găsești de toate, de la bucuria victoriilor, la rivalitatea legendară dintre Rossi și Loreno, ascensiunea lui Marquez sau tragicul accident al lui Simoncelli.

Ideea filmului a plecat de la Brad Pitt, mare iubitor de motociclete. Are în garaj peste 12 modele, printre care Confederate Hellcat F124, MV Agusta Brutale 910, un Ducati, o Vespa sau un Harley-Davidson Shovelhead primit cadou de la soție cu ocazia zilei de naștere. Despre cursele MotoGP, Pitt spune că a început să le urmărească în anii ’90, de pe vremea lui Mick Doohan. Însă din 2001 a devenit maniac și nu crede ca a pierdut de atunci prea multe.

Cârcotașii ar putea spune că filmul este prea lung. Aproape două ore și douăzeci de minute trebuie să îi aloci, dacă vrei să îl vezi până la capăt. Sau că vocea lui Pitt este prea monotonă pentru un asemenea film plin de adrenalină. Însă o incursiune în lumea MotoGP e oricând binevenită, mai ales în extrasezon.Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.