Normele Euro 4 pentru motociclete
17/12/2015
Filmul de weekend: Hitting the Apex
18/12/2015

Adventure, custom, superbike. Află ce parfum ți se potrivește (P)

Parfumul pădurii de brad atunci când deschizi viziera, parfumul mării când adie briza, parfumul florilor de tei dintr-o duminică de mai, pe toate le simți mai intens pe două roți și fiecare aduce ceva special. Iar când lași motorul acasă, parfumul preferat trebuie să te însoțească și să spună cine ești.  (P)

Adventure – Dsquared2 Wild

DSQUARED2_Wild_PR_Zlozka.indd

 

 

Libertate, virilitate, putere, forță. Le simți atunci când vine dimineața, ceilalți încă dorm, iar motorul tău începe să vibreze. Cutiile de aluminiu ticsite cu bagaje sunt alintate de primele raze de soare. Apusul te va prinde undeva, spre linia orizontului, iar cineva te va întreba într-o limbă necunoscută de unde vii. Atunci vei ști că ai ajuns unde trebuie.

BMW R 1200 GS Adventure

 

Enduro – Dsquared2 Intense He Wood

Wood

 

Un parfum cu nuanțe de evadare, de natură, de aer, de apă, de lemn. Fără bagaj inutil, fără zgomotul traficului de pe șosele, doar tu, motocicleta ta și un drum care abia se vede. Monocilindrul se zbate sub tine neregulat, mușchii îți sunt încordați, privirea îndreptată spre înainte, iar roata spate prinde ultima pată de aderență.

Husqvarna 701

Cruiser – Trussardi Uomo 

uomo

Condimentat și misterios, exprimă eleganță, putere, masculinitate, stil. La fel ca V2-ul răcit cu aer, ce vibrează bărbătește sub tine, la fel ca sunetul impunător dar elegant al evacuării, la fel ca negrul mat care se îmbină într-o formă perfectă, cu fiecare detaliu atent studiat.

trussardi uomo

Indian Black Horse

Roadster –  Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale Blu

Acqua Essenziale Blu

 

Un parfum ce denotă energie, virilitatea, un parfum avangardist. Ți se potrivește dacă preferi un roadster sau un supernaked tehnologizat, agil, care să te ducă departe, pe virajele strânse de pe Coasta Dalmată, într-o zi de mai.

Suzuki GSX-S1000

Scrambler – Moschino Forever Sailing 

Moschino Sailing

 

Forever Sailing este proaspăt, revigorant și este inspirat de mare. Înglobează esența plajelor pustii, energia valurilor și reflectă simplitatea și naturalețea cu care un Scrambler te duce către plajă. Uită de reguli, uită de probleme. Rotește din închietura mâinii și accelerează către mare. Este locul în care vei fi liber.

BMW Concept Path 22

Modern retro – Givenchy Gentlemen Only Casual Chic

GO Casual Chic

 

Un parfum pentru un gentleman, ce denotă eleganță lejeră. Un parfum revigorant și plin de viață, pe care să-l porți pe o motocicletă elegantă, cu aer retro, fie că este vorba despre un Bonneville, un R nineT, un XJR sau W800. Un parfum pentru o zi însorită de primăvară, o zi de duminică în care să adulmeci vântul relaxat în plaja de turații medie a motorului cu doi cilindri.

Triumph Street Twin

Touring – Kenzo Homme 

Kenzo Homme

 

Un parfum pentru motociclistul cu caracter puternic, energic și cu farmec irezistibil. Un parfum proaspăt, marin, asortat cu un sport touring de clasă mare, bărbătesc, care să te ducă departe, de pe Coasta de Azur pe malul oceanului și pe înălțimile din Pasul Trolilor.

Yamaha FJR 1300

Superbike – Prada Luna Rossa Sport

Prada Luna Rossa Sport

Competiție, victorie, provocare, adrenalină. Nimic nu i se potrivește mai bine motociclistului care numără secundele până la culoarea verde a semaforului, înainte de start. Turații de peste 10.000 rpm, trasa ideală, perioadă de frânare atent concurentă și gustul victoriei de la finalul cursei. Sunt elementele care te fac să simți că trăiești.

Ducati 1299 PangialeCristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.