2020 Honda Africa Twin – Test Anduranță: Unboxingul
18/03/2020
BMW F900XR. Cum e zi de zi, prin oraș | Test Anduranță – ep 2
23/03/2020

Noul Piaggio Medley 125 – Prim Contact | Test Anduranță

Piaggio Medley 125 vine cu un facelift consistent pentru 2020. În primul rând, motorul e gata de Euro 5 și e mai puternic – 15 cp. Apoi, câteva detalii estetice: far LED, display nou. Ce rezultă? Un scuter foarte practic, accesibil și ușor de condus.

Pe piață există două tipuri de scutere: cu roți mici și cu roți mari. Cele cu roți mici sunt foarte manevrabile (spre instabil, uneori), dar simți puternic toate imperfecțiunile din asfalt. Pentru mine, circulând destul de mult în București, cu linii de tramvai și guri de canal, scuterul cu roată mică nu e o soluție.

Piaggio Medley e un scuter cu roți mari, spațiu mare de depozitare (intră două integrale sub șa), cosum de 2.4 l/100 km (conform datelor tehnice). Se manevrează incredibil de ușor, ergonomia este perfectă și ajunge la peste 100 de km/h.

Costă 3.560 de euro în versiunea standard și cu 80 de euro mai mult în versiunea S. L-am luat săptămâna trecută de la The Bike Hub, iar acum facem prezentările. Puteți vedea despre ce e vorba, în fereastra de mai jos.

Ce facem cu el? Ne dăm tot sezonul, cât mai mult. Montăm accesoriile (topcase de 37 de litri, inclus în oferta specială de lansare), montăm parbrizul. Încercăm să facem niște comparative cu rivalii din piață, dacă găsim. Analizăm costurile de exploatare: consum, revizie. Încercăm să aflăm cât mai multe despre el și să vă spunem cât mai multe.

Testele noastre pe termen lung sunt susținute de Motul – Specialist în Lubrifianți.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.