A început “Rabla Moto”. Cine s-a înscris în program
07/05/2020
Aprilia Tuono V4 1100 Factory. La noi în garaj – Unboxing | Anduranță #1
10/05/2020

Un nou ghid de călătorii moto: Trasee în Transilvania

Zilele trecute am primit pe adresa redacției o nouă sursă de inspirație și planificare: “Trasee în Transilvania – Ghidul călătorilor pe două roți”.

Nouă din cele 10 trasee propuse sunt pe drumuri neasfalate sau de pământ și au grade diferite de dificultate. Ultimul traseu are 1508 km, e complet asfaltat, și e cel mai lung drum care se poate face între obiectivele turistice ale Transilvanie – cuprinde pasuri montane și drumuri secundare. 

Varianta digitală a ghidului vine sub forma unei aplicații mobile. Sunt disponibile și track-uri GPS pentru fiecare traseu. 

Fiecare traseu îți oferă obiectivele turistice, îți indică gradul de dificultate și-ți arată în ce proporție ai asfalt și pământ. Plus multe detalii și atenționări de tipul “secțiune dificilă după ploi cu pantă mare și noroi” sau “zonă cu stâne și câini”. 

Ghidul este realizat de carpathian2wheelsguide, de la care mai avem “Ghidul Muntilor Apuseni”, “Off-Road în România”, “Trasee Off-Road în Bosnia-Herțegovina”, “Touring în România”. Îl găsești aici. Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.