Importatorul Piaggio Group prelungește garanția scuterelor și motocicletelor sale pe perioada carantinei 

23/04/2020
Un nou ghid de călătorii moto: Trasee în Transilvania
08/05/2020

A început “Rabla Moto”. Cine s-a înscris în program

Rabla Moto funcționează cu finanțări de 3.500 de lei pentru achiziția de motocicletă sau scuter cu motor termic, respectiv până la 7.000 de lei dacă îți iei scuter sau motor electric.

Programul permite doar casarea de mașini vechi, nu și de motociclete, iar mașina trebuie să fie mai veche de 8 ani.

Programul RABLA MOTO permite acordarea unei finanțări de 3.500 lei pentru achiziția de motociclete și scutere cu cilindree mai mare de 125 cm3 și cu emisii de CO2 mai mici de 125 g/km, dacă se casează o mașină mai veche de 8 ani. Încă nu este posibilă casarea unei motociclete vechi pentru a accesa acest program.

Programul RABLA MOTO Plus permite acordarea unei finanțări de 3.500 lei pentru achiziția de motocicluri electrice cu motor electric având o putere nominală de maxim 4KW și o viteză maximă constructiv mai mare de 45 km/oră. Pentru acest program nu este necesară casarea unei rable. Dacă vii și cu rabla, primești 7.000 de lei.

MotoAdn, asociația care a făcut un lobby puternic pentru includerea motocicletelor și scuterelor în programul rabla, și căreia i se datorează acest succes, a lansat un site – rablamoto.ro, portal dezvoltat sub forma unui ghid online care oferă informațiile necesare celor care vor să acceseze programul. Găsești acolo toate detaliile. 

Dealerii moto înscriși până acum în program sunt reprezentați ai mărcilor Aprilia, Bmw, Ducati, Honda, Italjet, Moto Guzzi, Piaggio, Royal Enfield, Sym, Suzuki, Ural, Vespa și în curând urmeaza să fie aprobată Yamaha. Lista motoarelor și scuterelor ce pot fi achiziționate prin rabla. 

De exemplu, cu 1,280 de euro poți să-ți iei un scuter Sym Symphony S. Un Piaggio Beverly 300 ABS costă 4.100 euro. Dacă vrei să schimbi rabla pe un R1250GS trebuie să plătești 15,300 euro, în timp ce o Africa Twin ca a noastră costă 13,890 euro. Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.