MotoRC by Rompetrol gata de start. Prima etapă – 12-14 iunie
09/06/2020
MotoRC 2020 – Etapa 1. Cum a fost, rezultate
18/06/2020

Vespa 946 Christian Dior – Joie de vivre + La Dolce Vita

Vespa și Christian Dior semnează ediția specială 946 din acest an, care vine la pachet cu o gamă de accesorii Dior. Designul este semnat de Maria Grazia Chiuri, Creative Directior Dior – colecțiile feminine, iar scuterul este construit în italia. 

Topcase-ul vine cu motivul de design Oblique, semnătura Dior, creat de Marc Bohan în 1967. Desigur că poate fi montat pe suportul de topcase. Totodată, din colecție face parte și o cască desenată în același stil. 

Ediția specială Christian Dior va apărea în 2021, în magazinele Dior și-n anumite showroom-uri din rețeaua Piaggio. Nu știm dacă o vom vedea în România, dar vestea bună e că săptămâna viitoare sosește la noi o altă ediție specială, Primavera by Sean Wotherspoon. O s-o găsiți la The Bike Hub și va avea un preț mai apropiat de standardele normale. 

Asta pentru că 946 Christian Dior, la fel ca orice 946, va costa peste 10.000 de euro. Prima ediție 946 apărea în 2012, după care Vespa a avut o colaborare cu Armani și o ediție Red care susținea lupta contra Sida. Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.