EBR 1190 SX. Cel mai puternic streetfighter
02/07/2014
Oldies, but goldies. Top 5 motociclete second hand – clasa 600 cmc naked
03/07/2014

Etapa III Motocross CUP se mută de pe circuitul Autostrada A1 pe circuitul Corsarul Roșu, Bolintin Vale

Ultimele ploi au făcut ca organizatorii Motocross CUP să mute cursa programată sâmbătă, 5 iulie. Astfel, circuitul „Autostrada A1“ va fi înlocuit cu circuitul „Corsarul Roșu“.

Schimbarea este cauzată de faptul că o mare parte din circuitul Autostrada A1 Militari este în continuare sub ape, iar precipitațiile căzute în ultimele șase săptămâni au făcut ca în tot acest interval, intervenția utilajelor de întreținere să fie imposibilă. Circuitul Corsarul Roșu se prezintă în condiții mult mai bune, astfel încat, va deveni sâmbătă scena actului trei din actualul sezon Motocross Cup.

„Motivul pentru care nu vom avea o cursă pe circuitul Autostrada A1 nu este legat nici de apa care băltește acolo, nici de iarba crescută peste tot. Putem face reparații, dar pământul a absorbit foarte multă apă, ca un burete, iar riscul este mare ca acest circuit să se prezinte prost, afectând siguranța sportivilor. Nu ne dorim accidentări. La Autostrada A1 terenul este mai jos, apa nu se absoarbe, iar condițiile ar fi improprii pentru un concurs”, explică Adrian Răduță, din partea organizatorilor.

Cum arată circuitul Corsarul Roșu. Filmarea a fost făcută la etapa trecută:Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.