11 sfaturi ca să îți vinzi motocicleta mai repede
30/04/2015
XCa, o nouă versiune a lui Triumph Tiger 800
01/05/2015

Motocross la Prundu în weekend

Sâmbătă, pe 2 mai, la Prundu (jud Giurgiu) se dă startul sezonului Motocross Cup. Așadar, dacă nu ești la 2 mai sau în Vamă, dă o fugă să-i vezi pe băieți cum zboară.

Vor fi șapte clase și se va alerga de la 10.00. Primul start se dă la ora 14.00, cu MX Amatori și MX Veterani. Este al patrulea an consecutiv în care cluburile Tom Cross TCS și Dual racing organizează această competiție, o cupă privată. Vor urma alte cinci etape, printre care se numără Ciolpani, Autostrada A1, Militari, Bolintin, Zărnești și Sfântul Gheorghe.

Circuitul de la Prundu este gata de concurs încă de luni și a fost preparat de Adrian Răduță, după doi ani în care nu s-a mai alergat pe el. „Pe urcarea dupa start, o saritura tripla a devenit dubla, iar urmatoarea saritura dubla a fost eliminata. In viraje exista acum mai mult pamant nisipos care, speram, va ramane cat mai umed in ziua competitiei. Totodata, inca de luni am inceput udarea circuitului, iar in ziua cursei nu vom uda, am decis ca este mai sigur asa pentru sportivi”, spune Adrian Răduță.

In Bucuresti sunt multi practicanti de motociclism off-road, ma refer la amatori. Ii aseptam la circuit in clasa care li se adreseaza direct, MX Amatori, pentru a descoperi sau redescoperi frumusetea motocrosului si a vedea ca acest sport poate fi practicat si ca o relaxare activa, fara riscuri”, spune Ciprian Popescu (Dual Racing Team).

Afis Motocross CUP PrunduCristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.