De la Kaffeemaschine: Moto Guzzi Café Racer
11/03/2015
Cum se antrenează polițiștii moto din București VIDEO
12/03/2015

Calendar Motocross CUP 2015. Șase circuite și avantaje pentru sportivi

Organizatorii Motocross CUP au anunțat care sunt cele șase circuite pe care se va alerga anul acesta. Totodată, aceștia spun că în 2015 au gândit câteva facilități ca să apropie cât mai mulți sportivi de circuitele de Mx.

Competiția privată este organizată de cluburile Dual Racing si Top Cross TCS. Prima etapă va avea loc pe 2 mai pe circuitul de la Prundu, iar închiderea va avea loc târziu în toamnă, pe circuitul din Sfântu Gheorghe, complet în 2014.

În plus, organizatorii caută să atragă cât mai mulți copii, viitorul acestui sport. “Anul acesta reintroducem clasa MX50, rezervată copiiilor între trei și opt ani. Pentru a încuraja participarea lor, nu va exista taxă de înscriere la această clasă. De asemenea, pentru ca dorim sa ușurăm procesul de înscriere al piloților, în curând vom lansa o aplicație care permite ca aceasta să se facă direct pe site, www.motocrosscup.ro, iar cei care se înscriu la toate cursele din sezon, vor plăti taxa de înscriere pentru doar cinci curse”, ne spune Ciprian Popescu, din partea clubului Dual Racing.

Specialistul in circuite al Motocross Cup, Adrian Raduță, campion est european en titre, spune că va aduce mici modificări circuitelor, în funcție de feedback-ul de anul trecut. „De asemenea, pe circuitul de la Ciolpani, voi fi atent să introduc elemente de noutate. Sezonul este lung și va fi o aventură interesantă pentru sportivi”, ne promite Adrian Răduță (Top Cross TCS).

start motocross cup

Calendar Competitional Motocross CUP 2015

Etapa 1: Prundu, 2 Mai

Etapa 2: Ciolpani, 30 Mai

Etapa 3: Bucuresti, A1 20 Iunie

Etapa 4: Bolintin, 4 Iulie

Etapa 5: Zarnesti, 5 Septembrie

Etapa 6: Sf. Gheorghe, 24 Octombrie

 

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.