Honda Crossrunner VFR 800X: tango pe asfalt
24/04/2013
pffeifer
Senzații tari la Bucharest Wheels Arena: Chris Pfeiffer, printre invitați
24/04/2013

Dunlop Romanian Superbike, gata de start

rosbk

Dunlop Romanian Superbike este gata de start. Echipele au ajuns deja la Serres, în Grecia, unde se va desfășura prima etapă a sezonului 2013. 60 de piloți străini și-au anunțat participarea.

În acest weekend are loc prima etapă Dunlop Romanian Superbike, pe circuitul de la Serres. Față de anul trecut, sezonul 2013 vine cu două clase noi: Superbike Challenge și Supersport Challenge. Prin aceste două clase, organizatorii speră să atragă cât mai mulți piloți străini în competiție. „Până acum, și-au anunțat participarea 60 de piloți din străinătate, majoritatea bulgari și israelieni“, au declarat organizatorii competiției pentru Pemotoare.ro.

Totodată, în 2013, sportivii Dunlop Romanian Superbike vor avea posibilitatea de a puncta și în clasamentul pe echipe. Oricare doi piloți vor putea forma câte o echipă, iar în baza punctelor acumulate împreună vor înscrie și în clasamentul pe echipe.

Circuitele din România, în stadiu avansat

În sfârșit, competiția Dunlop Romanian Superbike începe să-și justifice numele. În acest sezon au fost programate trei etape în România. Două sunt programate la Târgu Mureș, pe MureșRing și una la MotorPark Adâncata.

Ambele circuite sunt încă în lucru. Potrivit organizatorilor, la Târgu Mureș lucrările sunt foarte avansate, iar la MotorPark ar trebui să se toarne asfaltul în luna mai.

Pemotoare.ro vă va ține la curent cu tot ce se întâmplă în Dunlop Romanian Superbike.

Foto: Dunlop Romanian SuperbikeCristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.predoi

1 Comment

  1. […] Dunlop Romanian Superbike debutează pe circuitul de la Serres, Grecia. Față de anul trecut, sezonul 2013 vine cu două clase noi: Superbike Challenge și Supersport Challenge. Prin aceste două clase, organizatorii speră să atragă cât mai mulți piloți străini în competiție. „Până acum, și-au anunțat participarea 60 de piloți din străinătate, majoritatea bulgari și israelieni“, au declarat organizatorii competiției pentru Pemotoare.ro. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.