rosbk
Dunlop Romanian Superbike, gata de start
24/04/2013
bmw i3
Mașină electrică BMW, cu motor de motocicletă
25/04/2013

Senzații tari la Bucharest Wheels Arena: Chris Pfeiffer, printre invitați

pffeifer

La sfârștiul lunii mai, Chris Pfeiffer va face specatcol la Bucharest Wheels Area, festival auto-moto/sporturi extreme aflat la cea de-a doua ediție și desfășurat la Romexpo.

Nu știu dacă trebuie să mai menționăm cine este Chris Pfeiffer: de patru ori campion mondial şi european la acrobaţii pe două roţi. Totodată, alături de el vor fi prezenți Vali Porcisteanu și Manu Mihalache, piloți din Campionatul Național de Raliuri, vor oferi publicului demonstrații cu mașini de raliu.

De asemenea, pasionaţii de supermoto se vor putea întrece pentru premiile substanţiale oferite la Cupa Bucharest Wheels Arena organizată de clubul Adventure Ride pe un traseu special amenajat.

Alte nume care vor face spectacol: Marius KNS, Cristi George (Mouse), Răzvan Tica (Doi-ul), Traian, Jumy şi Alex Gorgan (Kellu). La eveniment vor participa piloți de la cluburile Kamikaze Off Road Team, GTC MotorSport, T44 sau BGS MotorSport. La eveniment vor semna condica piloții de la JMS Performance, participanţi în Campionatul Naţional de Karting și Ştefan George, participant în Campionatul de Trial BMX al Franţei.

Bucharest Wheels Arena va include şi o expoziţie de tuning auto-moto la care îşi vor prezenta maşinile modificate pasionaţi de tuning auto, cluburi sportive şi firme de tuning din toată ţara. Până în prezent și-au anunțat participarea la Bucharest Wheels Arena 2013 cluburile Midnight Racers Romania, No Speed Limit, Skoda Toys, GheTTo Tuning, Overspeed Tuning Club și Madness Crew.

Data limita pentru înscrieri la Expo Tuning Auto/Moto BWA 2013 – 19 mai 2013. Mai multe detalii și access formular de înscriere pe www.bucharestwheelsarena.ro. Pentru a participa, trebuie să treci de selecția organizatorilor.

Foto: Facebook.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.