Furygan tine la mainile tale
12/02/2013
Honda ne-ar putea arata o noua supersportiva
13/02/2013

Ducati merge cu ce are mai bun la Salonul Moto de la Londra

Ducati scoate la lumină motocicletele noi și le prezintă la Salonul de la Londra, ce are loc la sfârșitul acestei săptămâni.

Așadar, dacă ai de gând să invadezi Marea Britanie și să vezi Salonul englezilor, treci pe la standul italian ca să faci cunoștință cu 1199R, cu noua serie pentru fanii Hypermotard, cu Multistrada sau cu Diavel.

1199R vine cu 195 de cai putere și 165kg, dar și cu o vopsea albă, nou-nouță. Seria Hypermotard se laudă cu un motor de 100 de cai putere și are trei variante: standard, versiunea SP – ceva mai extremă și Hyperstrada, pentru călătorii mai lungi.

Multistrada, un adevărat succes al Ducati în ultimii ani, vine cu tehnogia Skyhook, iar premiatul Diavel va fi vopsit în trei culori noi și va avea alături versiunea Diavel Strada, model destinat touringului.

Totodată, Ducati aniversează 20 de ani de la lansarea Monsterului, iar pentru asta vine cu edițiile de sărbătoare a celor trei versiuni.

Echipa este completată de Streetfighter 848 și de o mulțime de accesorii și echipamente ce poartă semnătura Ducati.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.