Ducati merge cu ce are mai bun la Salonul Moto de la Londra
12/02/2013
Husqvarna Nuda 900 și Husqvarna Nuda 900R
Husqvarna migreaza spre India
13/02/2013

Honda ne-ar putea arata o noua supersportiva

Producătorul japonez Honda ar putea scoate la lumină, în curând, o nouă supersportivă. Da, este vorba despre ceva cu totul nou, nu despre vreo variantă a lui CB1000RR.

Zvonurile publicate de Visordown.com arată că, până la finalul lunii februarie, americanii ar putea primi, pe lângă modele CTX700 -despre care pemotoare.ro a scris aici –  un superbike V4 derivat din binecunoscutul model care aleargă acum pe piste.

Astfel, Honda ar fi trebuit să lanseze pe 13 februarie trei modele noi: un tourer – CTX 700, un naked – CTX700N și o motocicletă sport carenată. Dacă informațiile și detaliile despre primele două au apărut deja în presă, despre sportivă nu se aude nimic.

Speculațiile arată că ar fi vorba despre o replică de șosea a motocicletei V4 din MotoGP. Asta, mai ales, datorită faptului că președintele Honda, Takanobu Ito, a anunțat existența supersportivei anul trecut, când a vorbit și despre dezvoltarea gamei NC700, despre care spunea că va apărea în America la începutul lui 2013.

Ei bine, dezvoltarea s-a materializat prin apariția modelelor CTX, dar Honda nu a suflat nicio vorbă despre V4.

Până când cei de la Honda se vor hotărâ să ne dea mai multe detalii, nouă nu ne rămâne decât să ne imaginăm cum ar putea arăta noul V4. Sursa de inspirație? Un concept prezentat în 2008:

 

 Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.