Honda face paradă la Salonul Moto de la Londra
11/02/2013
Ducati merge cu ce are mai bun la Salonul Moto de la Londra
12/02/2013

Furygan își completează colecția de echipamente moto pentru sezonul rece cu noi produse. Cele mai performante sunt mănușile moto PRO EVO.

Furygan vrea să le încălzească mâinile celor care mearg pe motor în anotimpul rece. Pentru asta, a lansat trei modele de mănuși: Furygan PRO EVO, Furygan Land D30 și seria Furywarm 2W.

Land PRO EVO reunește toată știința celor de la Furygan în materie de echipamente moto. Au un stil agresiv și sportiv, cu protecții hard în zona pumilor și cu piele și spumă pe palme, pentru a menține căldura. Au inserții impermeabile și respirabile, beneficiază de tehnologia Furygan Dual Lining și au mai multe ranforsări. Piele despre care vorbeam mai devreme este de capră iar mărimile variază între S și 3 XL. Prețul de catalog este 115 euro.

Un alt model din seria de echipamente moto de iarnă de la Furygan este Land D30, o mănușă clasică din piele, cu un scut extern construit din D30 – un material inteligent care, spun cei de la Furygan, asigură o protecție bună. Totodată, are izolare impermeabilă. Modelul are și o versiune pentru fete și costă aproximativ 90 de euro.

Pentru cei cu buget redus, Furygan a pregătit modelul Opale, construit 60% din Polyamidă și 40% din piele. Producăătorul spune că mânușile sunt destul de bine întărite ca să asigure protecție deplină. Acest model costă 70 de euro. Spre deosebire de modelele anterioare, acesta nu a reușit să primească certificarea europeană CE EN511, pentru mănuși de iarnă.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.