Marele Somn din Marea Stepă. 550 Khanate Ride
01/10/2015
Honda Grom 50 Scrambler Concept. Scrambler în stil monkeybike
05/10/2015

Ducati Diavel 2016 – fotografie spion

Ducati pregătește un nou Diavel pentru anul viitor. Zvonurile din ultima perioadă sunt confirmate de o fotografie ce infățișează modelul surprins în trafic. Varianta finală o vom putea vedea în această toamnă cu ocazia Salonului de la Milano.

În timp ce grupul VW are probleme cu trucarea noxelor, la Ducati (parte a concernului) treburile merg în viteză. La scurtă perioadă după lansarea “celui mai puternic naked-bike” (Monster 1200 R), italienii se pregătesc să vină pe piață și cu un alt model revizuit complet.

Surprins în trafic de fotografii de la Carscoops, Ducati Diavel se înfățișează cu o transmisie finală pe curea și un cadru modificat. Conceput probabil mai mult pentru pentru piața nord-americană, face parte dintre noutățile familiei “rossa” pe care o anunța Claudio Domenicali odată cu lansarea lui Monster 1200 R.

Ducati Diavel 2016 pare îndreptat mai mult spre turism, cu o formă alungită și cu transmisia finală lăsată la vedere. Se poate ca și motorul să fi fost atins de modificări importante. E de așteptat ca acesta să fie unul cu distribuție variabilă, așa cum este bicilindrul desmo montat în acest moment numai pe Multistrada. Alte modificări sunt aduse cadrului, rezervorului, evacuării, poziției amortizorului central precum și șeii.

ducati-diavel-1

 Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.