Ducati Diavel 2016 – fotografie spion
02/10/2015
BMW Concept Stunt G310. Motorul de 300 cmc iese la lumină
08/10/2015

Honda Grom 50 Scrambler Concept. Scrambler în stil monkeybike

Honda reactualizează legendarul Monkeybike de 50 cmc. Cele două concepte Grom Scrambler vor fi prezentate la Tokyo Motor Show.

Grom Scrambler Concept. Monocilindru de 50 cmc, răcit cu aer, dimensiuni de trotinetă și design… european. Nu vreau să fiu cârcotaș, dar sunt, și-aș spune că designul celor două concepte Honda mă duce cu gândul la Ducati Scrambler, respectiv Moto Guzzi V7. Parcă ar fi cele două modele italiene, în miniatură.

GROM50 Scrambler Concept-Two

Dincolo de asta, n-ai cum să nu îndrăgești cele două variante Grom Scrambler. Arată foarte bine, ar trebui să fie un chilipir și se bazează pe legendarele Monkeybike din anii 60, în jurul cărora s-a creat o adevărată legendă. De aceea pare ciudată decizia Honda de a împrumuta numele Grom, care a fost folosit pentru platforma de 125 cmc.

honda grom 50 (1)

Honda nu dă nici un fel de date tehnice sau informații despre data la care Grom Scrambler va intra în producție (dacă va intra), cele două fiind prezentate din postura de concept. Dar faptul că am putea vedea așa ceva pe stradă, parcă ne înveselește ziua.

 

 Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.predoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.