Noua Africa Twin. Iată prețurile pentru România
03/10/2019
Moto Guzzi V7 Rough – Test. Prima Tură
06/10/2019

Honda Africa Twin – Aventură în Kârgâzstan | GoPamir I

FILM | Trei saptamani in Asia Centrala: Kârgâzstan, Tajikistan, Uzbekistan. Trei săptămâni călăre pe motocicletă, printe iurte kargaze, pe urmele negustorilor de pe Drumul Matasii. Drumul continuă pe Acoperișul Lumii – platoul Munților Pamir – și coboară zbuciumat pe malul raului Panj, pe lângă granița cu Afganistanul.

Premiera filmului a avut loc într-o seară de joi. Locul a fost plin. Prieteni vechi, dar și prieteni pe care nu i-am văzut niciodată, dar care împart aceeași pasiune. Mi-a crescut inima să văd atâția oameni veniți pentru povestea asta. Fix la startul proiecției, a început să plouă ușor. Tot filmul am stat cu un sac de gunoi deasupra proiectorului, ca să putem continua. Mi-era frică c-o să ne oprim, dar nimeni nu s-a ridicat de pe scaun. Să vezi oameni cu copii care stau în ploaie ca să urmărească filmul… ce putea fi mai impresionant pentru mine?

Vă mulțumesc!

Montaj: Adi Popescu.
Ruta: Bishkek – Son Kul – Tash Rabat – Kazarman – Osh – Sary Tash – Peak Lenin.

Urmărește Partea I în fereastra de mai jos sau direct pe canalul nostru de YouTube. Daca ti-a placut, nu uita sa te abonezi.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

1 Comment

  1. Laur spune:

    Vai ce aventura. Superb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.