Doi ani de închisoare pentru viteză
28/01/2016
Yamaha R3 Turbo & KTM RC390 Turbo – Turbo pentru toată lumea
01/02/2016

Două modele noi de la Harley-Davidson

Noile CVO Pro Street Breakout și Low Rider S completează din această primăvară catalogul Harley-Davidson. Primul model este inspirat de cursele drag, cel de-al doilea are un stil minimalist și “supărat”.

CVO Pro Street Breakout16-hd-cvo-pro-street-breakout-2-large

Custom Vehicle Operations (CVO) este departamentul de la Harley unde băieții își pun imaginația la treabă. De acolo vine noua ediție limitată CVO Pro Street Breakout. Plecând de la existentul Breakout, noul model are o atitudine mai sportivă și mai musculoasă.

În cazul unor asemenea motociclete, toată atenția se concentrează pe detalii. Două variante de culoare sunt disponibile pentru acest model: una complet neagră (Starfire Black and Starfire Black) și una negru cu alb (White Gold Pearl and Starfire Black). În cazul ambelor, dungile de pe aripi și rezervor sunt pictate manual. Cu acest model se introduce și un nou finisaj (Smoke Satin Chrome), despre care șeful departamentului de design spune că este în același timp contemporan, exclusivist și puțin sinistru.

Puterea lui CVO Pro Street Breakout este dată cel mai viguros motor răcit cu aer din gama Harley: Screamin’ Eagle Twin Cam 110B. Acesta are 1801 cmc și scoate 151 Nm la 3.500 rpm. Ambreiajul hidraulic are alunecare controlată.

Low Rider S16-hd-low-rider-s-1-large

Low Rider S este cel de-al treilea membru al seriei de cruisere S. El se alătură lui Fat Boy S și Softail Slim S. Ediția limitată este propulsată de același motor răcit cu aer Screamin’ Eagle Twin Cam 110, de 1801 cmc ce e capabil în această versiune de un cuplu de 156 Nm la 3.500 rpm.

Ghidonul înalt, scărițele avansate și forma șeii sunt făcute ca pilotul să stea într-o poziție clasică pentru Harley-Davidson. Alte detalii includ: generosul filtru de aer aparent, jante de aluminiu aurite cu cinci spițe, pilot automat (cruise control), frâne cu ABS și o șa joasă și comodă. Protecția la vânt e dată de forma farului.16-hd-cvo-pro-street-breakout-1-large 16-hd-cvo-pro-street-breakout-3-large 16-hd-cvo-pro-street-breakout-4-large 16-hd-cvo-pro-street-breakout-5-large 16-hd-cvo-pro-street-breakout-6-large 16-hd-cvo-pro-street-breakout-7-large 16-hd-cvo-pro-street-breakout-8-large 16-hd-cvo-pro-street-breakout-9-large 16-hd-cvo-pro-street-breakout-10-large 16-hd-cvo-pro-street-breakout-12-large 16-hd-cvo-pro-street-breakout-13-large 16-hd-low-rider-s-4-large 16-hd-low-rider-s-6-large 16-hd-low-rider-s-7-large 16-hd-low-rider-s-8-large 16-hd-low-rider-s-10-large 16-hd-low-rider-s-12-large 16-hd-low-rider-s-15-largeCatalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.