(P) Verificarea și schimbul uleiului
28/03/2014
BMW S1000F, surprins de paparazzi. Un fel de adventure-sport-touring
31/03/2014

Cele mai bune motociclete de ieșit la agățat

Motocicliștii sunt irezistibili. O știe toată lumea. Până și fetele din cluburi de fițe care se urcă doar în mașini scumpe se uită cu jind la un motociclist. Iar cu anumite motociclete, este clar că n-o să te-ntorci singur acasă dacă ieși seara în oraș.*

Redacția PeMotoare.ro a făcut un mic brainstorming și a ales cele mai bune motociclete de ieșit la agățat. Din consultările pe care le-am avut, am dedus că lista s-ar putea să nu fie valabilă pentru motocicliste, unde treburile sunt ceva mai complicate. Dar pentru fetele „în civil“, nu există dubii.

BMW R nineT

Recent lansat, este un model parcă făcut special să ieși duminica la cafea și să se uite toată lumea după tine. Toate detaliile sunt bine gândite, finisajele sunt perfecte și riști ca duduia nici măcar să nu se mai uite la tine și să țină minte doar farul rotund al motocicletei. Are la bază boxerul de 1200 cc și poate fi customizat astfel încât să nu mai fie niciuna ca a ta. În plus, când se termină sezonul, poți duce motocicleta în living. Va fi cel mai frumos obiect de mobilier din casă.

P90135112_highRes-620x350

BMW R nineT

Royal Enfield Continental GT

Royal Enfield intră în aceeași categorie. Deși n-are pretențiile BMW-ului, va atrage destule priviri. Este foarte important, aici, ca fetele să nu se priceapă la motociclete. 30 de cp indieni nu vor fi niciodată sexy, poți fugi cu ea cât s-o impresionezi. Asta dacă ai loc s-o pui pe șa.

În princpiu, orice cafe-racer este bun. Are acel aer misterios și ciudat, iar dacă-l asortezi cu o cască deschisă și tot felul de accesorii pentru care trebuie să răsfoiești reviste glossy, o să bagi hipsterițele-n boală.

royal-enfield-620x350

Royal Enfield Continental GT

Harley-Davidson

Orice cruiser știe să agațe în locul tău. De preferat, să aibă cât mai mult crom și să te facă cât mai bărbat. Iar dacă e Harley-Davidson, cu atât mai mult. Aici nu-i nevoie să dăm prea multe explicații. Harley să scrie pe motocicletă și să nu aibă carenaj touring. În niciun caz.

13-hd-breakout-13-620x350

Harley-Davidson Breakout

Yamha XV950 și Suzuki Intruder 1800

Dar Harley nu este singurul jucător de pe această nișă. Yamaha tocmai a lansat XV950, care arată impecabil și se ia la trântă cu Sportsterul americanilor din Milwaukee. Filtrul de aer, evacuarea, display-ul digital, șaua, toate combină clasicul cu tehnologiile de ultimă oră, iar rezultatul nu va trece neobservat.

-

Yamaha XV950

La categoria grea intră Suzuki Intruder 1800, apărută recent în versiunea B.O.S.S. – vopsită în negru și galben. Dacă o duci undeva, toată lumea va vrea să se fotografieze cu ea. Este o măgăoaie care va face din tine un dur, chiar dacă tu nu ești în stare nici să bei o bere. Totuși, îți trebuie ceva mușchi și atitudine ca s-o controlezi.

052413-2014-suzuki-boulevard-boss-lineup

Suzuki B.O.S.S. Collection

Ducati Panigale

Orice motocicletă sport este bună de agățat. Este puternică, sexy și fuge de mănâncă pământul, iar fetele adoră senzațiile tari, indiferent de cine-ar fi oferite: Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha, etc. Dar recomandarea noastră este Ducati 1199 Panigale. Paningale este, de departe, cel mai frumos superbike. Farurile cu led ce dau o privire încruntată, codița perfect sculptată, totul este frumos la această motocicletă. În versiunea R, are 195 de cai putere și 164 de kg la sol. Cifre care nu înseamnă prea mult pentru o femeie care nu se pricepe la cai-putere. Dar va afla pe pielea ei.

superleggera3-620x350

Ducati 1199 Superleggera, cea mai exclusivistă Ducati construită vreodată

Triumph Bonneville

Nu puteam să nu bifăm la acest capitolul „motociclete de sedus fete“ categoria clasicelor. Iar Bonneville este liderul acestei categorii. Arată într-un mare fel și, mai ales, este britanică. Este o motocicletă pe care poți merge îmbrăcat la patru ace. În plus, are o șa lată, numai bună de luat pasager.

bonneville-se2-620x350

Triumph Bonneville SE

MV Agusta Brutale 800

Printre motocicliști umblă o vorbă. Motocicleta perfectă arată ca una italiană și funcționează ca o japoneză. Nu știm cât de fiabilă este MV Agusta Brutale 800 dar e cert că-i cel mai frumos naked. Nimic nu se compară cu evacuarea triplă care încadrează roata spate, iar structura musculoasă o face irezistibilă. Dacă vrei o japoneză, încearcă noua Kawasaki Z1000. Deși cam supărată, noul look este demențial. Este una din motocicletele care arată mai bine în realitate decât în fotografii.

sfondi-brutale_800_2

MV Agusta Brutale 800

 

ATENȚIE! Dacă vrei să ieși vreodată la agățat, nu-ți lua Honda Gold Wing. Doar dacă ai în vizor o bucătăreasă pe la 60 de ani.

*PeMotoare nu garantează faptul că motocicleta va face singură toată treaba. În funcție de ce agăți, trebuie să ai și ceva sub cască pentru a merge mai departe.

Kawasaki-Z1000-2014-2-620x350

Kawasaki Z1000 2014

 1 Comment

  1. marius badaranza spune:

    …salutare…super faine motoare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.