motociclete-razboi
Ce călărea armata rusă în Primul Război Mondial. Galerie foto
27/05/2013
isle of man tt yoshi
Isle of Man TT își ia tributul. Un pilot japonez a murit în calificări
28/05/2013

Suzuki prezintă colecția B.O.S.S. Back in black

suzuki-boss

Suzuki a prezentat trei ediții speciale B.O.S.S. ale modelelor Boulevard C90 (Intruder C 1500B), M109R (Intruder M1800R) și C50 (Intruder C800 C). În România, Indruderul de 1800 costă 13.190 de euro.

Versiunile au fost prezentate inițial pentru piața americană, de aceea am ales să folosim denumirile date motocicletelor Suzuki în Statele Unite, dar au ajuns de la redactarea inițială a acestui articol și în Europa, inclusiv în România.

B.O.S.S. nu vine de la șef, Barosan în Organizația Spărgătorilor de Semințe sau altă minunăție folosită în argoul mafiot și de mahala, ci de la „Blacked-Out Special Suzuki“ – adică, într-o traducere aproximativă – un Suzuki special îmbrăcat în negru.  După ce japonezii au lansat o astfel de variantă pentru C90T (Intruder C 1500BT, la noi), a venit și rândul altor modele să primească ediții speciale.

Desigur, cea mai admirată motocicletă din gamă este marele M1800R. Jantele, ghidonul, furca, carcasa motorului, etrierii, precum și alte componente sunt vopsite în negru. Avem și o excepție: o dungă galbenă (Marble Daytona Yellow), trasă de-a lungul motocicletei, de la far până la lampa spate, care-i dă un aer special și care a fost prezentat și la unul dintre saloanele din România. Are același motor V2 imens ce dezvotă 160 de NM la 3.200 rpm și 125 cp la 6.200 rpm. Toate acestea, plus o roată-spate de 240 de mm îi dau acel aspect impunător pe care-l cunoaștem cu toții.

Un alt model vopsit în negru este C50 B.O.S.S. (Intruder C800 C), cel mai mic din serie, cu un motor de 805 cc. Desigur că, și în acest caz, mai toate componentele au fost vopsite în negru.

[nggallery id=80]Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.predoi

1 Comment

  1. […] față de modelele standard. După ediția limitată de GSR 750 și după colecția de cruisere B.O.S.S., a venit rândul sportivei GSX-R750 să ajungă în centrul atenției.  Ediția specială a […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.