Suzuki GSR 750 are o serie limitată
29/03/2013
kawasaki zzr 1400
Ce se întâmplă dacă scoți limitatorul unei Kawasaki ZZR1400
29/03/2013

RAW – noua cască Shark, în stilul „Darth Vader“. Test inedit VIDEO

casca shark

RAW este noua cască Shark din gama Metro Division, pe care dacă o pui pe cap, pari venit din „Răboiul Stelelor“. Iar când vine vorba de experimentele privind absorbția șocurilor, francezii au găsit o metodă unică de verificare.

Francezii de la Shark au lansat un model nou de cască din gama Metro Division. Nu este nici integrală, nici modulară, nici deschisă, nici brain cap. Are câte puțin din fiecare.

Casca Shark Raw este construită pentru oraș, iar după ce o pui pe cap arăți ca Darth Vader sau ca un supraviețuitor al unui dezastru ecologic. Poate fi purtată în trei feluri: deschisă, doar cu ochelari sau cu ochelari și mască de față.

Casca Shark Raw este disponibilă în 10 culori (de la negru mat cu stea în frunte, la roz) și costă între 225 de euro și 247 de euro.

Are 1300 de grame, sistem de ventilație, sistem de eliberare rapidă pentru ochelari, care au lentile Zeiss și tratament anti-aburire. Totodată, poate fi dotată cu Bluetooth (Sharktooth ready, cum spune producătorul) iar căptușeala din fibră de bambus poate fi dată jos și spălată.

 

Iar când vine vorba de absorbția șocurilor… deși nu vorbim despre același model, trebuie să vedeți clipul de mai jos. Cei de la Shark susțin că niciun motociclist nu a fost rănit în timpul experimentului.

Foto: SharkCristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.