spargere
VIDEO Au fost surprinși în timp ce spărgeau un showroom moto
28/03/2013
casca shark
RAW – noua cască Shark, în stilul „Darth Vader“. Test inedit VIDEO
29/03/2013

GSR 750, agresivul naked bike de la Suzuki primeşte în această primăvară o costumaţie care să îi scoată în evidenţă caracterul: negru mat. O variantă perfectă pentru agenţii “Men in Black”.

GSR 750 a fost lansat în 2011 şi are la bază motorul “gixxer”-ului de 750 cc. Iar primăvara i-a adus manevrabilului roadster  o ediţie limitată ce se numeşte GSR 750 Black Mat Limited Edition.

De la choppere sau motociclete clasice şi până la nakeduri desenate după moda edge design, culoarea negru-mat subliniază stilul şi personalitatea unui model. Cu această versiune, Suzuki vine şi în întâmpinarea creatorilor de streetfightere, care ar fi trebuit să-şi vopsească singuri motocicleta în culoarea dorită.

Disponibilă începând cu luna aprilie, GSR 750 Black MAT vine şi cu câteva dotări în plus la motor, nu numai la capitolul estetică. Motocicleta are acum bujii cu iridium (ce produc o scânteie mai bună, ameliorând arderea), precum şi sistemul SET (Suzuki Exhaust Tuning), sistem ce optimizează cuplul pe o largă plajă de turaţii.

Suntem convinşi că majoritatea bikerilor si-ar fi dorit ca modificările să nu se oprească aici. O furcă complet reglabilă sau o evacuare care să placă auzului şi să îmbunătăţească performanţele motorului ar fi fost foarte apreciate. Probabil că aceste up-grade-uri sunt păstrate pentru o viitoare versiune GSR 750 R.

Însă chiar şi fără ele, Suzuki GSR 750 rămâne o motocicletă cu care “datul pe viraje” este o joacă de copii. O jucărie care satisface pretenţiile unui public eterogen, masculin sau feminin, atât timp cât pretenţiile sunt legate de plăcerea de a conduce, distracţie şi adrenalină.

[nggallery id=40]Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

1 Comment

  1. […] în curând, nu vor fi cu mult mai speciale față de modelele standard. După ediția limitată de GSR 750 și după colecția de cruisere B.O.S.S., a venit rândul sportivei GSX-R750 să ajungă în […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.