Marquez & Barreda vs. noua Africa Twin
17/09/2015
Almaty – highlife made in Kazahstan. 550 Khanate Ride
18/09/2015

Beckham, rol de băiat rău, călare pe noua Triumph Bonneville 1100

Outlaws este un film de scurt metraj al căror staruri sunt David Beckham și noua Triumph Bonneville 1100. Regizat de către Geremy Jasper, filmul îi mai are protagoniști pe Harvey Keitel, Cathy Moriarty și Katherine Waterston.

Belstaff, una din cele mai faimoase și exclusiviste branduri de fashion, s-a gândit să schimbe puțin modul în care se promovează. Astfel, au creat un scurt metraj cu un nume sugestiv, Outlaws. Acesta urmează să fie lansat pe 22 septembrie, în cadrul Belstaff’s London Fashion Week show, iar printre principalele atracții este jucătorul de fotbal David Beckham și noua Triumph Bonneville 1100.

the-new-triumph-bonneville-1100-and-david-beckham-in-the-new-belstaff-movie-outlaws-video-photo-gallery_9

Alte staruri prezente în scurt metraj sunt Harvey Keitel, Cathy Moriarty și Katherine Waterston.Outlaws este regizat de către Geremy Jasper, iar modul în care este realizat scurt metrajul se apropie foarte mult de serialul Twin Peaks.

the-new-triumph-bonneville-1100-and-david-beckham-in-the-new-belstaff-movie-outlaws-video-photo-gallery_6

Locația pentru filmări a fost aleasă în Mexic. Beckham joacă un rol de băiat dur sau badass biker cum ar spune americanii, iar ca orice motociclist britanic care se respectă, fotbalistul stă călare pe noua Triumph Bonneville 1100.

Motocicleta urmează să debuteze oficial în cadrul Salonului EICMA din Milano în luna noiembrie. Triumph urmează să reînnoiască complet gama de motociclete Bonneville pentru anul 2016, iar noile modele vor fi echipate cu un motor mai puternic și răcire prin lichid. Printre alte noutăți, producătorul britanic de motociclete probabil o să monteze pe gama nouă Bonneville și suspensii noi.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.