Ducati Monster 1200 R. Supernaked de 160 cp
15/09/2015
Beckham, rol de băiat rău, călare pe noua Triumph Bonneville 1100
17/09/2015

Se iau doua bucati de Honda CRF 1000L Africa Twin, se adauga doi piloti talentati si se amesteca bine cu praf si macadam. Rezultatul este conform asteptarilor: Nebunie! Acestea fiind spuse, cunoscutul campion mondial MotoGP Marc Marquez impreuna cu pilotul Dakar Joan Barreda au fost selectati de catre Honda pentru a testa mult asteptata Africa Twin.

Despre Africa Twin s-a tot vorbit iar zvonurile se intreceau in predictii fabuloase. La momentul lansarii, publicul a fost usor dezamagit de cifrele oficiale pe care Honda le-a dezvaluit. La drept vorbind, in ziua de azi 100 de cai nu prea mai reprezinta un moment de mandrie. Mai ales daca privim in curtea KTM.

Dar Honda este de parere ca puterea nu este totul. Asadar pe un circuit amenajat in nordul Spaniei, Marquez si Barreda au testat la maxim potentialul noului Adventure-Tourer. Iar toata joaca a fost documentata in doua filmulete cel putin interesante. Deasemenea cei doi piloti au comentat comportamentul noii ,,Africane” iar cuvintele aduse de Barreda și Marquez (piloți HRC) sunt unele de laudă. Și, mai ales după urmărirea lor, așteptăm noua Africa Twin în Romania.

 

 

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.