Ionuț Mistode, cel mai rapid în prima zi la Brno
29/05/2013
isle of man tt
Isle of Man TT. Dincolo de limite
29/05/2013

Cum arată o Vespa de 9.000 de euro

vespa 946

Italienii de la Piaggio au lansat un nou model sub brandul Vespa – 946. Este un scuter „de lux“ care costă… 9.000 de euro.

Cum justifică italienii prețul de 9.000 de euro pentru un scuter? Pai, spun că are stil și că te face să arăți elegant. Că înglobează liniile clasice Vespa, dar că le dă un aer futurist.

Producătorul mai spune că noul Vespa 946 are consum mic, este eco, are ceasuri digitale și că „este bun pentru mers la distanțe lungi și în oraș“.

Calitatea de producție este una superioară, are ABS și control al tracțiunii, iar roțile sunt puse în mișcare de un monociclindru de 125 cc. Are cadru de aluminiu, frâne pe disc, atât pe față cât și pe spate, și se construiește manual. Ca să ne convingă, cei de la Vespa au lansat și un filmuleț în care ne arată cum se fabrică noul scuter.

[nggallery id=84]

Din reclame, reiese că avem de-a face cu o ediție limitată, o ediție „de lux“.

Una peste alta, Vespa 946 arată bine și se asortează bine cu fetele frumoase care se duc să-și cumpere înghețată în zilele de primăvară și cu domnii care în loc de meci, aleg să se uite pe Fashion TV. Totuși…. 9.000 de euro?

Foto: Vespa

 Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

2 Comments

  1. […] cele mai importante modele Vespa. De la prototipul din 1943, MP5 Donald Duck, până la luxosul 946, care costă 9.000 de […]

  2. […] Vespa Primavera împrumută elemente de la exclusivista Vespa 946 (da, acea Vespa de 9.000 de euro). Are un design now, mai mult spațiu între ghidon și șa, iar […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.