Valentino Rossi: M-am întors la Yamaha ca să bat Hondele
20/02/2013
Honda CBR500R: visul unei nopţi de iarnă
21/02/2013

Valentino Rossi devine imaginea Opel Adam VIDEO

Valentino Rossi este noul ambasador de brand al modelului Opel Adam în Italia.

„Valentino Rossi este ambasadorul Adam perfect: relaxat, amuzant și ușor ireverențios, mereu în mișcare – exact ca Opel Adam. În același timp, este extrem de riguros, atent; solicită și acționează cu precizie maximă, la fel ca de ingineria germană, valoarea de bază a tuturor modelelor noastre”, spune Roberto Matteucci, Director Executiv Opel Italia.

„Colaborarea cu Valentino Rossi pentru Adam este un semn clar al dorinței noastre și al angajamentul de a trasa o nouă personalitate modelelor Opel, păstrând în același timp accentul pe precizia ingineriei germane”, a spus Matteucci.

„Am fost pe loc convins de Opel Adam, nu doar datorită designului, accesoriilor şi tehnologiei pe care le încorporează. Cred că potențialul său de individualizare, cu mii de variații, este pur şi simplu fantastic. Nu știu numărul exact al fiecăreia dintre ele, dar cu siguranță sunt mai mult decât suficiente pentru ca toată lumea sa îşi creeze propriul Adam perfect.”

Ce știe să facă Opel Adam

Reprezentanții Opel mai spun că ADAM oferă mai mult de 61.000 variații exterioare și aproape 82.000 de interior, mai mult decât orice altă maşină din această clasă. Modelul este o maşină agilă cu trei uși, destinată mediului urban.

Beneficiază de sisteme precum IntelliLink ce integrează smartphone-ul proprietarului în mașină (Android, Apple iOS) sau Siri „Eyes Free” de la Apple. Mai are asistență la parcare, alertă de avertizare pentru unghiul mort, sistem de asistare a direcției „light touch” pentru condus în oraş și sistemul de transportat biciclete FlexFix.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.