Honda a fost cuprinsă de Harlem Shake VIDEO
20/02/2013
Valentino Rossi devine imaginea Opel Adam VIDEO
20/02/2013

Valentino Rossi: M-am întors la Yamaha ca să bat Hondele

„Concurez de plăcere, așa cum am făcut-o întotodeauna, dar este evident că m-am întors la Yamaha cu ideea de a bate Hondele, așa cum am făcut-o cu câțiva ani înainte“, spune Valentino Rossi într-un interviu acordat revistei italiente Motosprint, și preluat de site-ul oficial MotoGP.

Valentino Rossi, proaspăt revenit la Yamaha, mai vorbește despre revenirea sa, despre cât de bine se simte pe YZF- M1 și despre adversarii lui de pe circuit.

„Găsesc motocicleta (Yamaha M1 – n.r.) mult mai ușor de pilotat decât în 2009, aderența și electronicele sunt incredibile: M1 este cu adevărat o motocicletă pe care s-o duci până la limită“, mai spune Rossi.

Rossi a vorbit și despre actualul campion MotoGP, Jorge Lorenzo, despre care a avut numai cuvinte de laudă. „Lorenzo, în toți acești ani dificili a fost foarte amabil cu mine. El, la fel ca și Pedrosa, m-a respectat, n-a spus cuvinte urate despre mine. Stoner și, parțial, Dovizioso n-au făcut asta“, explică Rossi.

„Anul trecut Pedrosa a avut o incredibilă jumătate de sezon și poate se va întâmpla la fel și-n acest an. Este pregătit. Pe de altă parte, are un destin ciudat, din cauză că de fiecare dată când este aproape de câștigarea titlului, se întâmplă ceva (vezi Misano 2012). Vorbind despre Dani Marquez, trebuie să recunosc că este singurul rider în care mă regăsesc, iar asta se întâmplă chiar dacă îmi este oponent“, mai spune Rossi.

Ținta lui minimă este câștigarea unei curse, dar Rossi nu se va mulțumi cu atât. „Sunt foarte multe de făcut ca să-i bat pe Lorenzo și Pedrosa“, încheie Rossi.

Sursa foto: MotoGP.comCristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

1 Comment

  1. […] Citește mai multe despre interviul dat de Valentino Rossi acum o lună […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.