Harley-Davidson lansează gama Street pe… gheață
24/01/2014
Accelerație la degetul mare. Renunțăm la manșoane?
24/01/2014

Turismul pe motocicletă, promovat de România la Târgul de la Viena

România a promovat turismul moto la Târgul de Turism de la Viena, desfășurat zielele trecute în Capitala Austriei.

La târgul de la Viena s-a amenajat un colț special de promovare a turismului moto în România. La acest lucru au pus umărul biroul ANT din Austria, reprezentat prin Simion Giurcă, și o agenție de turism din Austria care, împreună cu Transylvania Quest și City Tours&Events, organizează tururi pe motocicletă în România. Motorrad und Urlaub au pus, astfel, la dispoziție timp de patru zile o motocicletă Harley-Davidson pentru a fi expusă în standul României.

Citește și: Cum este văzută România de jurnaliștii moto americani

Transfăgărășanul, în top 10 drumuri pentru motocicliști 

Reprezentanții agenției de turism spun că perspectiva a atras atenția străinilor. Austriecii au privit ofertele de circuite moto în două feluri: unii dornici de a explora de unii singuri – se interesau de hărți pentru motocicletă și doreau informații generale. Alții își doresc un circuit asistat, cu locuri de parcare păzite, ghidaj, asistență în traducere.

Mai multe despre agenția de turism care a făcut această mișcare și despre ofertele lor, puteți afla de pe site-ul Transylvania Quest și City Tours&Event. Aceștia mai spun că ofertele de turism moto în România vor fi prezentate și la ITB – târgul de turism de la Berlin în martie 2014.

Târgul de turism de la Viena, Ferienmesse 2014, este cel mai important târg de profil din Austria desfășurat în perioada 16-19 ianuarie 2014. Ca în fiecare an, la Ferienmesse Wien au fost participanți în standul României agenții și reprezentanți din mai multe regiuni ale țării, Satu Mare fiind regiune parteneră.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.