Honda prezintă gama completă de motociclete la SMAEB 2019
15/04/2019
Moto Guzzi V85 TT – Cât e de Adventure? Primul Test
18/04/2019

The Bike Hub la SMAEB: Moto Guzzi V85, Aprilia RSV & Tuono și multe Vespe

The Bike Hub, importatorul grupului Piaggio în România, ne-a trimis lista cu motocicletele pe care le va expune anul acesta la SMAEB (Salonul de Motociclete, Accesorii și Echipamente București), eveniment ce va avea loc la Romexpo între 19 și 21 aprilie. 

Cap de afiș este Moto Guzzi V85 TT, un enduro tourer în interpretare clasică, lansat acum câteva luni la Salonul de la Milano. La momentul scrierii acestui articol, filmul nostru cu V85 TT este în producție. Din el o să aflați, printre altele, că e o motocicletă deosebită, cu un aer old-school (la propriu, motorul fiind răcit cu aer), dar totodată și o alegere practică – poți petrece sute de km în șa. Tot din seria Guzzi vom mai avea V9 Bobber Sport, V9 Roamer, V7 Rough, MGX 21. 

La capitolul Aprilia avem RSV4 RR Factory și Tuono Factory – va fi colțul de performanță al standului, iar la capitolul opus avem o mulțime de scutere reunite sub brandurile Piaggio și Vespa. Așadar, vor fi prezente Piaggio Beverly Police și Liberty, precum și multe Vespe, printre care se numără noua GTS 300 HPE, Vespa Elettrica și Sprint. 
Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.