Regele Carpaților. Jarvis a câștigat Red Bull Romaniacs 2013
07/07/2013
Codul rutier se schimbă. Ce reguli noi va trebui să respectăm
08/07/2013

Singura motociclistă din România care a participat la Red Bull Romaniacs, Sorina Sandu (KTM), a reușit să obțină titlul de The Queen of the Carpathian mountains devenind astfel cea mai rapidă femeie de la Red Bull Romaniacs, ediția 2013.

Sorina a participat pentru a treia oară la cel mai greu raliu de hard enduro din lume, Red Bull Romanics, dar de această dată a decis să ia startul pentru prima oară la clasa Hobby Single.

Înainte de Prolog, tânăra motociclistă își dorea să termine competiția. “Am concurat deja de două ori la echipe, acum e prima dată când sunt la Hobby Single. Am emoţii, dar sper că totul o să fie bine. E greu, în comparaţie cu băieţii, pentru că ei au mai multă forţă, dar prin tehnică, recuperez. Sper ca totul să decurgă cum trebuie. Aştept să termin cu bine, este foarte greu să câştigi printre atâţia băieţi, dar important este să vii, să te simţi bine, să te bucuri, să faci ceea ce îţi place.”, declara, într-o conferinţă de presă, Sorina Sandu, conform mesagerulhunedorean.ro.

Tânăra din Petroșani a reușit mai mult decât să termine competiția, clasându-se pe locul 39 la clasa Hobby Single și câștigând titlul de Regină a Carpaților. Sorina nu a fost singurul pilot român care a obținut rezultate la cea de a zecea ediție a Red Bull Romaniacs.

La clasa Expert Single, Mani Gyenes (KTM) a terminat competiția pe locul doi în urma neo-zeelandezului Sean Clarke, în timp ce perechea Dani Oțil și Lucian Neaga au obținut locul doi la clasa Expert Team după învingătorii Zdenek Cyprian și Rastislav Hanus.

Foto: redbull.roCosmin Voicu
Cosmin Voicu
Îmi plac motocicletele de când eram mic și mă uitam împreună cu tatăl meu la MotoGP și la WSBK. Îmi aduc aminte de cursele cu Doohan și mai târziu de Rossi când alerga la 125 și la 250. Și de Fogarty și Haga la Superbike.

2 Comments

  1. […] Sorina Sandu – cel mai cunoscut nume feminin din motocross-ul și enduro-ul românesc – spune că banii […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.