best bar in america
Un călător, un BMW din 1960 și multă libertate
23/02/2013
Drumul spre Auschwitz (partea a II-a)
24/02/2013
smaeb 2013

Salonul de Motociclete, Accesorii și Echipamente București – SMAEB 2013 – ajuns la cea de-a XI-a ediție se va desfășura între 12 și 14 aprilie, la Romaero Băneasa.

Salonul Moto din București va avea loc în hangarele H107VEST și H107EST (partial).

Organizatorii spun că după foarte multe ediții în care  a durat doar două zile (sambătă – duminică), SMAEB 2013 revine la formatul de trei zile, ziua de vineri având scopul de a facilita contactele business2business.

Deschiderea oficială a salonului moto va avea loc în ziua de vineri la ora 12, iar programul pentru public va fi următorul: vineri 13-20, sâmbătă 10-20 și duminică 10-17.

Biletul de intrare la SMAEB va costa 10 lei.

În paralel cu salonul moto se va desfășura și EXPOBIKE – Salonul de Biciclete și Accesorii 2013, ajuns la cea de-a IV-a ediție, acum sub patronajul ASPIC – Asociația Profesională a Producătorilor, Importatorilor și Comercianților de Biciclete din România.

Cele două evenimente vor avea loc în aceeași zonă, iar vizitatorii vor avea acces la ambele locații. Nu va lipsi nici traditionalul STUNTSHOW, cu două reprezentații pe zi, nici SCOOTER CUP, organizat anual de către revista SCOOTERFUN.

Mai multe detalii despre SMAEB 2013 puteți afla de pe site-ul organizatorilor.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.predoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.