Michel Fabrizio
Superbike, cu motoarele turate. Rezultatele calificărilor UPDATE
23/02/2013
smaeb 2013
SMAEB 2013 va avea loc între 12 și 14 aprilie
23/02/2013
best bar in america

Cum ar fi să tragi un glonț în ceas, să-ți iei câteva sticle de whiskey pe care să le-arunci în atașul motocicletei, să accelerezi până lași totul în urmă și să te oprești abia când apune soarele. Pentru ca a doua zi s-o iei iar din loc.

Până ce te vei hotărî să faci acest lucru, poți vedea povestea filmului „The Best Bar In America“, ce va ieși în această primăvară.

Sanders, personajul principal, vrea să afle care este cea mai bună cârciumă din vestul Americii. Așadar, încalecă pe un BMW R60/2 costruit în 1960 și pornește la drum. Într-unul dintre baruri își găsește un partener care să-i fie alături în acest demers… bahic. Aventura continuă cu împușcături, șosele drepte și toate cârciumile din Arizona până-n Montana.

Motocicleta din film este un BMW R60/2 din 1960, cu puține ajustări. Pe față are roată, frâne și aripă de Triumph, furca este marca Ceriani, rezervorul este de Harley Davidson Sprint și este fabricat de Aermacchi, șaua provine de la un Harley Davidson K Model iar atașul este fabricat de Jawa.

Este un film despre libertate, despre sentimentul unic de a călări o motocilcetă și despre fericire. Vi-l recomandăm cu mare căldură. Nu credem că va lua vreun premiu Oscar, deși sunetul scos de boxerul BMW-ului ar trebui nominalizat la categoria pentru cea mai bună coloană sonoră. Găsiți mai multe detalii pe http://www.bestbarinamerica.com/. Trailerul, mai jos:

Sperăm că ți-a plăcut acest articol. Dacă răspunsul este afirmativ, te așteptăm pe pagina noastră de Facebook. Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.predoi

1 Comment

  1. gogaie spune:

    bravo bre….. trebe vazut la 1 :apa minerala|:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.