VIDEO Cum să te oprești tocmai în mașina de poliție?
20/02/2014
Marquez și-a rupt piciorul. Va pierde testele de la Sepang
20/02/2014

Shoei a lansat noile căști Marc Marquez

Shoei a lansat o serie de căști inscripționate cu numele și culorile lui Marc Marquez. Iar Shoei X-Spirit II Marquez Montmelo și Shoei X-Spirit II Marquez 2 TC-i sunt vârful de gamă. 

Numele lui Marc Marquez începe să vândă. Iar Sohei și-a dat seama de asta și a lansat mai multe modele „inspirate“ de pilotul catalan.

Shoei X-Spirit II Marquez Montmelo este cea mai scumpă dintre ele. Arată identic cu casca purtată de Marq Marquez pe circuitul din Catalunya anul trecut. Montmelo este numele zonei unde se află circuitul, iar casca face parte din colecția X-Spirit II – gama race a celor de la Sohei. O găsești de la 782 de euro.

O altă cască din colecția Marc Marquez este Sohei X-Spirit II Marquez TC-1. Grafica a fost folosită de catalan la cursa de la Montegi. Face parte din aceeași colecție și o găsești de la 742 de euro.

Dacă ai buget mai mic, nu te dai toată ziua pe circuit, dar vrei, totuși, să porți o cască cu numărul lui Marquez, poți opta pentru Sohei XR-1100 Marquez TC-1. Este un model ceva mai vechi, un XR-1000 îmbunătățit și redesenat. Costă 399 de euro,

Deși este mai rapid pe circuit, Marquez n-a reușit să-l bată pe Rossi când vine vorba de căști. Aruncă o privire la colecția AGV Valentino Rossi.

 Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.