Limitarea motocicletelor A2 – cum se face și cât costă
07/06/2016
Accident neobișnuit: salvat după opt zile petrecute sub motocicletă
08/06/2016

Ride on the Edge – un nou joc TT Isle of Man

Zilele acestea se desfășoară o nouă ediție a înfricoșătorului și fascinantului Tourist Trophy. De pe 28 mai și până pe 10 iunie, Insula Man este gazda celui mai periculos și rapid concurs stradal. Cei care vor să piloteze în siguranță pe circuitul Snaefell o vor putea face de acasă cu un nou videogame.

Compania franceză Bigben Interactive a semnat o colaborare cu administratorii concursului de pe Insula Man pentru realizarea unui joc video. Cunoscuții piloți de la Tourist Trophy sunt protagoniștii jocului care transpune în realitate virtuală cel mai nebunesc concurs din lume.

“TT Isle of Man: Ride on the Edge” este numele jocului dezvoltat impreună cu Kylotonn Games, firma care a conceput WRC 5, jocul oficial al raliurilor auto. Cu ajutorul lui, poți pilota în siguranță pe cele 37 de mile cu 300 de km la oră. Evident, vor fi “prezenți” piloții celebri ca Michael Dunlop, Guy Martin, Ian Hutchinson, John McGuinness sau Bruce Anstey. Ai de ales dacă vrei să fii unul dintre ei, dacă vrei să concurezi împotriva lor, sau împotriva timpului.

David Cretney, reprezentant al Inslulei Man a declarat că “această colaborare cu Bigben Interactive înseamnă o oportunitate nu numai de creștere a profitului, ci și de a face cunoscut unui public mare și tânăr cursele TT”. TT Isle of Man: Ride on the Edge va apărea în 2017 și se va putea juca pe Xbox, PlayStation și PC.Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.