On Any Sunday 2 rulează la TIFF
04/06/2015
O zi în Deltă. Reportaj foto
05/06/2015

Michael Dunlop schimbă modelul motocicletei în ultimul moment

Cu doar două zile înainte de start, Michael Dunlop a decis să părăsească echipa Milwaukee Yamaha. Nemulțumit de timpul obținut în calificări, pilotul renunță la Yamaha R1 pentru a alerga pe BMW S1000RR. Cu noua motocicletă mai are timp doar de două sesiuni pe traseu.

Irlandezul care deține 11 victorii la Isle of Man TT a renunțat în ultimul moment la Milwaukee Yamaha, echipă cu care avea contract să participe la ediția de anul acesta. Se pare că Dunlop va reveni la motocicleta cu care a participat și anul trecut. Este vorba de un BMW S1000RR ce îl va alinia la startul curselor Superbike, Superstock și Senior TT, iar la Supersport va folosi o Honda CBR 600RR.

Zvonurile despre despărțirea de echipa Milwaukee apăruseră încă de la cursa Noth West 200, când pilotul nu a reușit să atingă obiectivele propuse. Acum, la Tourist Trophy, după doar trei tururi de circuit a luat această decizie văzând timpul obținut. Cel mai rapid tur a fost parcurs cu o viteză de 199,2 km, mult mai slab decât cel al lui Bruce Anstey (205,8 km/h) care aleargă cu o Honda CBR1000RR Valvoline Padget.

“Nu am cuvinte pentru a mulțumi echipei Milwaukee pentru suport și pentru că m-au adus în mijlocul lor. Îmi pare foarte rău că trebuie să iau această decizie, dar din nefericire nu cred că este destul timp pentru a deveni competitiv și pentru a aduce motocicleta la un nivel care să îmi permită să câștig curse aici”, a declarat Michael Dunlop.IOMTT-2014-Day1-Michael-Dunlop

 

 

 Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.