Schuberth E1 Review. Update: Impresii după 15.000 de km
29/07/2016
Yamaha R6 2017 – cum ar putea arăta
15/08/2016

Raliu de Big Adventure în septembie: GS Transilvania Tour 2016 | Se lansează BMW Motorrad Club România

La începutul lunii septembrie va avea loc prima ediție GS Transilvania Tour. Așa cum arată și  numele, este un raliu de GS-uri ce se întinde pe 1.200 de km prin minunatul Ardeal.  Data: 6-11 Septembrie. Evenimentul este organizat de BMW Motorrad Club România. Da, există. De fapt, acesta ar fi evenimentul prin care se lansează comunitatea posesorilor de motociclete BMW din România. 

BMW Motorrad Club România este clubul oficial al posesorilor de motociclete BMW și tocmai a fost înființat, la inițiativa RideX, cu sprijinul BMW Motorrad România. Își propune să aducă la un loc pasiunea pentru motociclete BMW, să devină o interfață de socializare, de promovare a motociclismului responsabil și de aduce beneficii membrilor –  10% discount la cursurile RideX și invitații la evenimente precum cel din titlu, pentru început.  Taxa de membru: 249 lei/an.

GS Transilvania Tour 2016

Dacă ai GS și vrei să afli de ce-i capabilă motocicleta ta (și de ce ești capabil tu), aruncă o privire peste porgramul GS Transilvania Tour: peste 1.200 de km pe trasee necunoscute, on road și off-road, de dificultate medie –  patru etape de 300-400 km, peste 50% în afara asfaltului – totul, pe drumuri – fie ele asfaltate sau neasfaltate – din respect pentru mediul înconjurător.

Ai cazare și mese asigurate, track-uri GPS, tre ghizi cu experiență ca să nu te pierzi prin pădure, briefing, asistență tehnică, etc… Nu te gândi că-ți vei rupe oasele prin noroaie, dar nici plimbare prin parc n-o să fie. Fiind un eveniment de comunitate, pe fiecare etapă se vor alcătui echipe de minim doi rideri.

Motocicletele vor avea anvelope on/off –  omologate pentru drumuri publice. Taxa de participare: 2.500 de lei în regim “all inclusive.”
Pentru mai multe detalii, accesează următoarele coordonate:

Website: www.bmwmotorradclub.ro

E-mail: office@bmwmotorradclub.ro

Facebook: www.facebook.com/BMWMotorradClubRO

gs transilvania tourLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.