Kawasaki Ninja H2R Top Speed. Teste pe Losail VIDEO
06/03/2015
Motocicliste pe care le admirăm
08/03/2015

Prototipul MotoGP Aprilia, lansat oficial. Galerie foto

Aprilia revine cu mult entuziasm în MotoGP. La start se vor alinia Marco Melandri și Alvaro Bautista, iar producătorul italian va merge în 2015 alături de echipa Gresini Racing.

E greu de crezut că Aprilia va obține rezultate fruntașe. Ei înșiși declară că acest an este dedicat dezvoltării motocicletei, mai ales în condițiile de cursă și va fi un sezon de pregătire înainte de lansarea unei echipe exclusiv de uzină, ce ar trebui să aibă loc anul viitor.

resize_18_Melandri_Bautista

Aprilia RS-GP este o evoluție a proiectului Aprilia ART și are un motor derivat din RSV4, cu valve pneumatice, un alezaj al cilindrului de 81 mm și electronică evoluată. Cu experiența acumulată în acest sezon, Aprilia vrea să construiască o motocicletă complet nouă pentru 2016.

resize_01_Aprilia_MotoGP

Marco Melandri este unul dintre veteranii curselor de viteză, câștigător al Mondialului în 2002 (250 cc), tot cu Aprilia, și unul dintre starurile World Superbike. Alvaro Bautista, de asemenea, este un pilot cu rezultate bune: campion la 205 cc în 2006 și într-o formă bună în ultimele sezoane MotoGP.

Gresini Racing este echipa condusă de Fausto Gresini, fost pilot – dublu campion mondial.

04 resize_02_Aprilia_MotoGP resize_07_Aprilia_MotoGP resize_09_Marco_Melandri resize_12_Alvaro_Bautista resize_17_Melandri_BautistaCristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.