VIDEO Arta virajelor. Cum ar trebui să arate o școală moto
13/03/2014
BMW F700 GS vs. Triumph Tiger 800. Bătălia adventure-touring, clasă medie
14/03/2014

Program special pentru motocicliști la Salonul Auto Moto

Acces liber pentru motocicliști, zonă de vânzări special creată, de băut din partea casei și concurs de frumusețe moto cu premii de 6.000 de lei. Asta pun la bătaie organizatorii Salonului Auto Moto pentru week-end-ul 5-6 aprilie.

Cum organizatorii SMAEB, au anunțat evenimentul fix la aceeași dată cu Salonul Auto Moto din Piața Constituției, cei din urmă vin cu oferte puternice, menite să-i atragă pe motocicliști: de la acces gratuit, la bere din partea casei și premii serioase.

Iată, așadar, cu ce ne așteaptă Salonul Auto Moto:

– Dacă vii pe motor primești acces liber pentru tine și un însoțitor, în valoare de 40 lei
– Îți poți expune gratuit motocicleta într-o zonă de vânzări specializată
– Poți înscrie motocicleta la un concurs de frumusețe, realizat cu ajutorul vizitatorilor. Toți vizitatorii primesc, alături de biletul de acces, un talon special de vot pentru motociclete. Iar dacă ai cele mai multe voturi poți câștiga următoarele premii:

Premiul I – 3000 lei
Premiul II – 2000 lei
Premiul III – 1000 lei
plus alte premii speciale.

– Dacă vrei să-ți cumperi accesorii sau să scapi de cele vechi, tot la Salonul Auto Moto se va organiza și o zonă de tip consignație. Cei interesați pot preda accesoriile în cursul zilei de vineri, 4 aprilie, iar duminică, 6 aprilie, la orele 18.00, își pot ridica banii rezultați din valoare produselor.

– O terasă special creată pentru motocicliști. Salonul Auto Moto anunță că dă o masă și o bere de cască pentru tine și însoțitor.
– Concursuri cu mini-motociclete, gratuit, sâmbătă și duminică. Te înscrii, te dai cu mini-motocicleta și, dacă ai timp, te califici la concurs. Tot aici vor face demonstrații Cătălin Cazacu (Castigatorul editiei 2013 Dunlop Romanian SuperBike), Sorin Dumitru (Mashy), Alex Radu (Pustiu) și alții. Premiile sunt oferite de organizatorii Salonului Auto Moto.

În rest, organizatorii anunță modele noi, show-uri de drift, stunt, fete frumoase, premii de la expozanți, concerte, demonstrații.

Rămâne de văzut, așadar, ce efect va avea replica dată de Salonului Auto Moto. Cel mai probabil, motocicliștii vor trece pe la ambele și. Chiar dacă SMAEB are mai multă tradiție în rândul comunității, e clar că organizatorii Salonului Auto Moto nu se dau bătuți și e posibil să atragă câțiva oameni.4 Comments

 1. Seba spune:

  „Salonul Auto Moto anunță că dă o masă și o bere de cască pentru tine și însoțitor.”
  Eu nu inteleg o chestie. Care-i ideea cu treaba asta? Cu ce ma ajuta pe mine o bere gratis, daca am venit cu motorul acolo? Cum dracu mai plec acasa, daca am baut? A primit si insotitorul bautura, deci nu poate sa conduca nici el. Doar nu vom merge cu castile dupa noi ca sa primim o bere gratis, ca am fi penibili, deci care-i explicatia, pana la urma?

 2. Mihai spune:

  poate s-au referit la bere fara alcool……..;)))

 3. florin spune:

  In principiu, daca mananci si bei o bere( care cred ca va avea 200ml) pana mai arunci o privire in stanga si n dreapta nu prea are ce sa iasă la suflat. Doar sa nu încurci 200 ml cu 2000 ml…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.