Husqvarna Norden 901 e cea mai frumoasă motocicletă adventure
08/11/2019
Noul KTM 890 Duke R e fratele cel rău. Walkaround și interviu
11/11/2019

Noua Yamaha Tracer 700 s-a făcut rea

De fapt, rea doar când vine vorba de felul în care arată. Carenajul a fost schimbat și acum are un aer de R1, dar motorul este același: un bicilindru polivalent ce a debutat inițial pe MT-07.

Mi-amintesc și acum testul cu Tracer 700. Un drum pe Cheia, la final de sezon. M-am simțit foarte bine și mi-am zis ca este una dintre cele mai bune alegeri pentru începători – suficientă putere cât să nu te plictisești câțiva ani, suficient de docilă cât să nu-ți rupă capul. Nu mi-a plăcut atunci ghionul, care mi se părea cam îngust pentru genul ăsta de motocicletă – un sport-touring cu poziție înaltă. Iar vestea bună e că Yamaha l-a schimbat cu unul mai lat. 

Tot la capitolul schimbări întră și display-ul, care nu e încă un full TFT. 

Șaua este tot nouă și, potrivit Yamaha, oferă mai mult confort atât pentru pilot cât și pentru pasager, iar furca e nouă. Nu e o furcă întoarsă, dar e reglabilă. 

Designul agresiv oferă și un parbriz mai mare, ajustabil, despre care Yamaha spune că oferă o protecție mai bună la vânt – un update bine-venit, dacă mă întrebați. Și, rămânând la capitolul look, priviți ce frumos se îmbină semnalizările cu handguard-urile redesenate. 

Am vizitat noul Tracer 700 la EICMA, în Milano. Iată un scurt film despre el.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.