Semnalele cu mâna pe motocicletă
29/01/2014
Ce fel de mașină conduci?
30/01/2014

MV Agusta Dragster. Foto Spion

MV Agusta Dragster este foarte aproape de lansarea oficială. Între timp, avem prima fotografie spion din care ne putem da seama despre ce este vorba.

Toată presa moto internațională discută despre MV Agusta Dragster. O dată pentru că este o motocicletă MV Agusta și ar trebui să arate ca un top-model, apoi pentru că nu prea ai despre ce să discuți la sfârșitul lunii ianuarie.

mv-agusta dragster

Motoblog.it a publicat prima fotografie-spion din care ne putem da seama exact despre ce este vorba. E clar că Dragster se trage din nakedul Brutale 800. Are aproximativ aceeași parte frontală și același motor în trei clinindri ce va dezvolta undeva pe la 123 de cai putere. Diferențele vin când de uităm la fund: mai mic și mai sexy. De fapt, coada este așa de mică încât te întrebi dacă ai putea avea loc pe ea. În contrast, roata este lată – se spune că va fi de 200 -, la fel și plăcuța de număr.

Mai multe detalii despre MV Agusta Dragster și fotografii în toată splendoarea ei vom afla în curând, la lansarea oficială.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.