Moto-gentlemanii sunt gata de paradă. La patru ace pe două roți
26/09/2014
Aprilia Caponord 1200 Rally 2015. O Caponord mai.. adventure
26/09/2014

Motocross Cup revine. Sâmbătă, la Zărnești, are loc etapa IV

Cursele din Motocross Cup se reiau după vacanța de vară cu etapa de la Zărnești, „templul“ motocross-ului românesc.

Sâmbătă, zeci de sportivi vor lua startul în etapa Motocross Cup de la Zărnești.

„Şi de această dată Vectra Racing este alături de noi, îi mulţumim domnului Marcel Butuza pentru sprijinul logistic”, spun organizatorii, Adrian Răduţă (Top Cross TCS) şi Ciprian Popescu (Dual Racing). Cei doi sportivi şi-au făcut deja încălzirea prin pregătirea circuitului de super enduro de la Dirt Fest, Cheile Grădiştei, eveniment desfăşurat în weekend-ul trecut şi se ocupă şi de pregătirea etapei următoare a Motocross Cup, care se va desfăşura pe 4 octombrie, în premieră, la Sfântu Gheorghe, pe un circuit revizuit din „temelii”.

Printre sportivii care vor alerga pe circuitul de la Zărneşti, îi putem menţiona deja Robert Krisztian Tompa, cel care a reprezentat România în Campionatele Europene de Motocross, dar şi pe moldoveanul Mihai Cociu, un sportiv care aleargă în Campionatul Mondial de Motocross. Ei şi-au confirmat deja prezenţa, iar duelul între Mihai Cociu şi Adrian Răduţă, lider în Campionatul Est European de Motocross la clasa MX1 se anunţă incitant.

În bătălia celor mai rapizi piloți de pe circuit, organizatorii speră să se implice şi George Căbăl, braşoveanul care sezonul acesta a avut o evoluţie foarte bună în campionatul german ADAC MX Masters, un tânăr care practic a crescut în acest loc de referinţă pentru motocrosul românesc.

Nu în ultimul rând, o doză consistentă de spectacol va fi oferită şi de piloţii amatori, care vor concura împreună cu experimentaţii sportivi de la clasa Veterani şi care cunosc foarte bine circuitul. Cu un paddock iluminat şi asfaltat de 10.000 de metri pătraţi şi spaţii pentru spectatori în „inima” circuitului, cei care vin la Zărneşti, în impresionantul cadru natural din preajma oraşului de munte vor fi cu siguranţă răsfăţaţi.  Programul de desfasurare al competitiei poate fi consultat pe site-ul www.motocrosscup.ro, alaturi de harta de acces (gratuit) către circuit.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.