Putin
Politicienii stau călare pe motoare
21/05/2013
fete - le mans
Fetele de la Le Mans. Galerie Foto
21/05/2013

Hamilton: „Ce face Marquez e ireal“

hamilton

„Este o cursă roller-coaster imensă, iar asta se întâmplă, probabil, și-n cazul lui (Marquez). A intrat, este acolo, cu băieții mari, la fel a fost și pentru mine. Să faci ce face Marquez este ireal“, a declarat pilotul F1 Louis Hamilton.

Hamilton a fost invitatul special al cursei de duminică de la Le Mans și a stat pe lângă paddock-urile Yamaha. La startul cursei, un cameraman l-a surprins cum stătea cu degetele-n urechi din cauza zgomotului pe care-l făceau motoarele aliniate la grila de start. Să înțelegem că F1 poți asculta, dar MotoGP, ba?

Hamilton a stat cu Valentino Rossi și cu Lorenzo în zona celor de la Yamaha, a făcut schimb de căști cu Lorenzo și și-a arătat aprecierea pentru MotoGP.

„Atmosfera este incredibilă și este foarte tare să văd atâția oameni aici. Este prima oară pentru mine când mă aflu la o cursă MotoGP. Sunt un mare fan al motocicletelor și am câteva acasă“, a declarat Hamilton pentru motogp.com

Cine știe, poate Hamilton urmează exemplul lui Schumacher și vine pe două roți. Sperăm, totuși, să aibă mai mult succes.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.predoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.