Casca moto Arai Defiant
Arai scoate casti pentru baieti rai
13/02/2013
Poliţia trece pe „verde” FOTOGALERIE
14/02/2013

Kawasaki a intrat în pole position la un important festival de publicitate

Clipurile de promovare a noilor modele Z 800 şi Ninja ZX-6R 636 au fost nominalizate în cadrul faimosului festival de publicitate International Advertising Awards din New York și au ajuns până în runda finală.

Pool Production este compania de publicitate care se află de peste zece ani alături de Kawasaki Motors Europe. Două dintre cele mai recente producţii ale lor sunt nominalizate la cinci categorii în cadrul festivalului.

Pentru streetfighterul Z 800, compania este nominalizată atât la categoria „production design”, cât şi la „cinematography”, în timp ce sportiva Ninja ZX-6R 636 participă la „production design”, „cinematography” şi „event venue”.

„Motivul pentru care există aceste clipuri este acela de a explica atributele şi caracterul fiecărui model in parte”, spun cei de la Kawasaki.

Aflat la a 55-a ediţie, „International Advertising Awards” reuneşte participanţi din peste 70 de ţări.

Mai jos, avem clipurile despre care vorbeam. Atenție, se vizionează cu volumul dat tare.Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

2 Comments

  1. […] Ce-a ieșit, știți și voi. Spotul este încântător și a ajuns în finala unui important festival de publicitate. Pemotoare.ro a scris despre asta aici. […]

  2. […] De altfel, cei de la Kawasaki au știut întotdeauna să facă reclame bune. Aruncați o privire și la reclama pentru actuala Ninja sau Z800. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.