Husqvarna Nuda 900 și Husqvarna Nuda 900R
Husqvarna migreaza spre India
13/02/2013
Kawasaki a intrat în pole position la un important festival de publicitate
14/02/2013
Casca moto Arai Defiant

Arai își completează linia de căști moto pentru 2013 cu modelul Defiant, care are, potrivit producătorului, un look „urban, streetfighter“.

Cu toate acestea, japonezii de la Arai se grăbesc să adauge că n-au făcut compromisuri în ceea ce privește siguranța și că noul model nu este cu mult diferit de celebrul RX-Q, împărțind același shell, scrie motorcyclistonline.com

Cu designul noilor căști moto, Arai iese puțin din linia tradiționalistă adoptată până acum. În primul rând arată altfel, apoi printre noutăți se numără un fel de spoiler aflat la bărbia căștii, despre care japonezii spun că este aerodinamic, că reduce zgomotul și că de un look agresiv.

Noile modele mai au un spoiler mobil care direcționeaă aerul în jurul bărbiei, aceeași tehnologie folosită la vârful de gama Corsair V. Totodată, căștile vor avea vizieră pinlock-ready și inserție anti-ceață.

Noua serie de căști moto Arai va costa între 620 de dolari și 795 de dolari și va ajunge în magazine la sfârșitul primăverii acestui an.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.