Kawasaki a intrat în pole position la un important festival de publicitate
14/02/2013
cerere in casatorie moto
Cum sa-ti ceri prietena de nevasta daca esti biker adevarat
14/02/2013

Poliţia trece pe „verde” FOTOGALERIE

Producătorul american de motociclete electrice ZERO lansează în acest an o gamă dedicată forţelor de poliţie. Cât de mult te poate urmări o astfel de motocicletă până intră în pană de curent?

Aflate deja in dotarea poliţiştilor din mai multe orașe americane, dar şi din Europa (Londra, de exemplu), motocicletele ZERO s-au bucurat de un real success anul trecut.

Au fost apreciate datorită fiabilităţii și a autonomiei, și au fost preferate în special de forţele de ordine (de stat sau private) din marile metropole. Anul acesta, poliţistii au doua modele dedicate.

Este vorba despre S și DS (stradă sau scrambler), disponibile în versiunile ZF8.5 (40 kw putere şi 114 km autonomie) şi ZF11.4 (40 kw putere si 153 km autonomie).

Datorită unui sistem de încarcare rapidă, plinul se face într-o ora şi jumatate. Lista accesoriilor este lungă. În funcţie de preferinţe se pot monta sisteme radio, radar, girofar, genţi de diferite dimensiuni, crash-bars, parbriz, etc. Pentru aceste modele, dotate cu tot ce-i trebuie unui polițist, preţul pleaca de la 13.500 euro.

[nggallery id=6]

 Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

2 Comments

  1. Nauru spune:

    You are a very smart person!

  2. […] ce Zero Motorcycle a creat o motocicletă pentru forțele de poliție, a venit rândul armatei să beneficieze de noile tehnologii […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.