Poliţia trece pe „verde” FOTOGALERIE
14/02/2013
TomTom Rider
TomTom lanseaza un nou GPS moto
15/02/2013

Cum sa-ti ceri prietena de nevasta daca esti biker adevarat

cerere in casatorie moto

Esti motociclist, iubești o fata si vrei sa o ceri de soție? Poate că un loc exotic, o cină romantică la un restaurant de fițe, șampanie, frișcă sau petale de trandafiri nu te reprezintă. Există și alte moduri de a-i cere mâna, așa cum a demonstrat-o un motociclist din California.

Aflându-se la o plimbare cu membrii clubului din care face parte, Hector a oprit colana de motocicliști în mijlocul autostrăzii și – după un burn-out – i-a arătat inelul de logodnă prietenei sale, Paige, întreband-o în genunchi: „vrei sa te mariti cu mine”?

Fata a fost atât de emoționată, încât cu greu a reușit să-și dea jos casca pentru a-și săruta iubitul. Din păcate, gestul tandru nu a fost apreciat și de poliția din Los Angeles, care i-a acuzat pe bikeri de blocarea traficului și conducere periculoasă.Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

1 Comment

  1. […] Îl mai țineți minte pe bikerul care și-a cerut prietena de soție în mijlocul autostrăzii, despre care pemotoare.ro a scris aici? […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.