Lansare Ducati 1199 Panigale R: top model pentru pistă VIDEO
21/03/2013
fete salon auto moto
Fetele de la Salonul Auto Moto sunt gata de show
21/03/2013

Kate Moss, piele și o motocicletă clasică. Fără pereche

kate moss matchless

Matchless, cel mai vechi brand moto britanic lansează prima colecție vestimentară. Iar super-modelul Kate Moss este persoana potrivită ca să promoveze noile haine Matchless.

Îmbrăcată în piele, Kate Moss s-a urcat pe motocicleta lui Marlon Brando din filmul „The Wild One“. Campaniile poartă semnătura fotograului Terry Richardson, care a ales drept platou un fost atelier din Londra, MC Motors.

„Suntem încântați să lucrăm cu Kate Moss pentru prima campanie Matchless, care marchează o nouă eră pentru acest brand“, spune Michele Malenotti, unul dintre șefii Matchless. „Campania reflectă moștenirea brandului, pe care suntem încântați s-o împărtășim cu fanii Matchless și cu consumatorii“.

Matchles face haine din piele și jachete din material textil, atât pentru motocicliști cât și pentru cei care aleg mersul pe trotuar. Prețurile, așa cum era de așteptat, vor fi destul de mari: 900 – 1.300 de lire – gecile din piele și 600 – 900 de lire, cele din material textil. Reclamele vor apărea în iunie, cel mai probabil în reviste glossy.

Din păcate, de la Matchless avem numai haine, nu și motociclete. Brandul britanic a fost fondat în 1899 și a trăit până în 1966. Călare pe un Matchless monocilindric, pilotul Charlie Collier câștiga prima dintre cursele Isle of Man TT, care au debutat în 1907.

[nggallery id=33]Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

1 Comment

  1. […] N-am făcut degeaba paralela cu industria modei. Brandul Matchless este deținut, în acest moment, de aceeași familie italiană care se ocupă și de Belstaff. Iar prin martie 2013, pe piață apărea o linie vestimentară cu numele Matchless, având-o drept imagine pe Kate Moss. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.