kate moss matchless
Kate Moss, piele și o motocicletă clasică. Fără pereche
21/03/2013
HD Breakout
Harley-Davidson București își deschide porțile pentru fani
21/03/2013

Fetele de la Salonul Auto Moto sunt gata de show

fete salon auto moto

N-a mai rămas mult până la startul Salonului Auto Moto și, ca la orice show de acest gen care se respectă, nu vor lipsi fetele frumoase.

Pentru asta, organizatorii vin cu un concurs de frumusețe – „Fetele Salonului”, unde fetele zâmbitoare și frumoase vor încerca să atragă privirile bărbaților de la motociclete.

Le vom găsi la intrare, la desk-ul de informatii, pe culoare, în restaurant sau în zona scenei. Organizatorii mai spun că nu trebuie să ezitați să le contactați dacă aveți nevoie de îndrumări și de poze.

Pemotoare.ro te trimite la Salonul Auto Moto. Află cum poți intra gratuit

Citește și: fetele cu umbrela sunt pe Facebook

În plus față de anul trecut, cele mai frumoase fete vor putea fi votate de către toți cei prezenti la Salonul Auto Moto, printr-un sistem foarte simplu: fiecare vizitator, pe lângă biletul de intrare, va primi un „talon hostess” pe baza căruia va nominaliza domnișoara preferată. La sfârșitul fiecărei zile, în urma totalului de voturi acumulate, se va desemna o câștigătoare, care va fi recompensată cu un premiu în bani.

[nggallery id=34]

Tinerele prezente la Salonul Auto Moto de anul acesta pot fi deja admirate pe pagina de Facebook www.facebook.com/salonulautomoto sau pe site-ul oficial http://sam.ro/fete-sam. În plus, fetelor prezentate în galeria foto li se vor alatura și toate hostessele doritoare, prezente la standurile expozanților.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.